top of page

Home > Diensten > Schilderwerk > Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

De keuze voor vakkundig onderhoud van uw schilderwerk is verstandig. Kwaliteitsschilderwerk voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Daarnaast is goed verzorgd en mooi schilderwerk een meerwaarde voor ieder pand.

 

Harleman Schildersbedrijf Olst voert buiten schilderwerkzaamheden uit met professionele, hoogwaardige producten, waarbij een fraai en duurzaam resultaat vanzelfsprekend is. Alle kleine en grote projecten worden door ons uitgevoerd. Van een voordeur of dakkapel tot complete woningen en bedrijfsgebouwen. 

Naast advies op het gebied van materiaal en kleur, zijn wij ook graag in contact met uw architect en/of aannemer om zo samen tot een perfect eindresultaat te komen. Alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze facebook of bekijk voorbeelden van onze projecten.

 

Onze vakmensen werken met steigers en hoogwerkers om op een veilige manier uw klus te klaren. Bij grotere projecten zetten wij een groter team in om de opdracht vlot en met de juiste kwaliteit af te werken. 

Op het schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar hanteren wij het lage btw tarief van 9% op zowel het arbeidsloon als het materiaal. Laat u schilderwerkzaamheden uitvoeren in de periode tussen november en half maart, dan kunt u bovendien profiteren van een aantrekkelijke winterschilder-korting.

BuitenSchilderwerk_8623.jpg
bottom of page