top of page

Home > Diensten > Schilderwerk > Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk staat, naast kwaliteit, creativiteit en een mooi eindresultaat voorop. Een resultaat dat past bij het pand en haar gebruikers. Harleman Schildersbedrijf heeft ruime ervaring met het realiseren van allerhande projecten. Wij denken graag met u mee als het gaat om materiaal en kleur en communiceren indien gewenst met uw architect en/of aannemer.

 

Conform de geldende milieu-eisen wordt binnen alleen gewerkt met oplosmiddelvrije producten die geur arm en sneldrogend zijn. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sikkens en Sigma. Door de combinatie van het vakmanschap van onze schilders en het gebruik van kwaliteitsproducten staan wij garant voor een prachtig resultaat.

Op het schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar hanteren wij het lage btw tarief van 9% op zowel het arbeidsloon als het materiaal. Laat u schilderwerkzaamheden uitvoeren in de periode tussen november en half maart, dan kunt u bovendien profiteren van een aantrekkelijke winterschilder-korting. 

DSC_8808.jpg
bottom of page